KalloValo – SkullLight

Naboo LABS on tällä hetkellä suunnannut tuotekehitysponnistuksensa ajankohtaisen ongelman ratkaisemiseen. Talviaikaan monia vaivaa ns. vuodenaikamasennus eli Seasonal Affective Disorder, SAD, joka tunnetaan myös kaamosmasennuksen nimellä. LABS kehittää uutta henkilökohtaista hoitolaitetta, joka on reverse-engineering-versio markkinoille tulleesta kaupallisesta itsehoitolaitteesta.

Kaupallisen laitteen korkea hinta on noussut hankinnan esteeksi monille työttömille, opiskelijoille, yksinhuoltajille, varusmiehille ja vanhuksille, näin muutamia mainitaksemme. LABS toivookin tuotteistavansa Do-It-Yourself-ratkaisun, jonka hinta jäisi murto-osaan kaupallisen version kustannuksista. Naboo LABS julkaisee tuotteen rakennusohjeita sitä mukaa kun tuotekehitys etenee. Ratkaisulle on annettu nimi KalloValo – SkullLight.


Naboo LABS ei myy eikä toimita mitään tuotteen valmistuksessa tarvittavia osia. LABS ei myöskään valmista mitään tuotetta, ainoastaan informaatiota. LABS ei vastaa kenenkään itse rakentamien laitteiden toimintakelpoisuudesta tai turvallisuudesta. Ratkaisujen valmistaminen ja kytkentä pyritään esittämään mahdollisimman seikkaperäisesti, mutta toimintatakuuta, virhettömyyttä tai turvallisuutta ei taata. Jokainen on ITSE vastuussa rakentamistaan laitteista. Älä rakenna, ellet arvele siihen kykeneväsi. Kaupallisia, valmiita ratkaisuja on saatavissa.

Creative Commons Lisenssi
Tämä teos kuuluu
Public Domainiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s